Vliegmaatschappijen

Informatie over de prijzen van vliegtickets naar Curacao. Direct bij de maatschappij, of prijzen vergelijken via speciale websites.

Er zijn vanuit Nederland slechts twee maatschappijen die rechtstreeks naar bestemming Curacao vliegen. KLM en Arke. U kunt ook vliegen vanuit Duitsland met de maatschappij AirBerlin.

Websites: <KLM> – <Arke> – <AirBerlin vliegtickets>

KLM

klm CuracaoKLM is de eerste vliegmaatschappij die al in 1934 zijn eerste directe vlucht naar Curacao maakte. Na de tweede wereldoorlog zijn de regelmatige vluchten naar de zonbestemming ontstaan. Op dit moment heeft KLM 9 vluchten per week met bestemming Curacao.

ArkeFly

Arkefly CuracaoArke is actief sinds 2005 met een directe lijndienst naar Curacao. Dagelijks wordt er een vlucht uitgevoerd. Arke wint het meestal qua prijs tegenover de KLM maar, vaak zijn de prijzen niet altijd all-inclusive, terwijl dat bij de KLM dan weer wel is. Met Arke vliegt u sinds 2015 met de nieuwste Boeing Dreamliner toestellen.

AirBerlin

Air-Berlin-CuracaoAirberlin is in 2011 gestart met 1 vlucht per week naar Curacao, en dat is later uitgebreid naar 2 vluchten per week. AirBerlin biedt ook zeer concurrerende prijzen maar ook daarbij geldt dat het service niveau weer op een ander niveau ligt dan bij KLM. Zo is nog niet iedere vlucht voorzien van entertainment systemen met een TV scherm voor iedere passagier.

Ten overvloede; Wij hebben geen enkele binding met vliegticket aanbieders. De informatie die wij tonen is onafhankelijk.