Inchecken met KLM – Curacao

klm inchecken naar CuracaoKLM probeert het de reiziger zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt 30 uur voor vertrek al inchecken via internet. Er zijn op de luchthaven self-service incheck automaten, en op Schiphol is er een geautomatiseerde bagage drop-off. Zoals altijd staan er medewerkers klaar om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

KLM vertrek vanaf Schiphol Amsterdam

Waar: Vertrekhal 2.
Online inchecken: Vanaf 30 uur voor vertrek
Incheckbalies: 
Tenminste 2 uur tot uiterlijk 1 uur voor vertrek.
Bagageafgifte (bij online inchecken): Tenminste 2 uur tot uiterlijk 1 uur voor vertrek.

Vanaf Amsterdam geldt dat u kunt inchecken vanaf 2 uur tot maximaal 60 minuten voor de schemavertrektijd. De incheckbalies voor vluchten naar Curacao met KLM bevinden zich in vertrekhal 2 van Schiphol.

KLM vertrek vanaf Hato Airport Curacao

Waar: Vertrekhal.
Inchecktijd: van 3 uur tot uiterlijk 75 minuten voor vertrek.

Vanaf Curacao geldt dat u kunt inchecken vanaf 3 uur voor vertrek. Let op: de incheckbalie op Curacao gaat 75 minuten vóór vertrek van de geplande vlucht dicht.

Let op!

Er kunnen rijen zijn bij de check-in balies, kiosken en immigratie- en veiligheidscontroles. In overeenstemming met onze Vervoersvoorwaarden is KLM niet aansprakelijk wanneer u niet op tijd bij de gate bent.

Inchecken en bagage

Online inchecken is het snelst en het meest eenvoudig. U kunt thuis op uw gemak inchecken en uw stoel kiezen. De instapkaart kunt u thuis direct afdrukken.
Wanneer online inchecken niet mogelijk is, kunt u op de luchthaven terecht bij een van de selfservice incheckautomaten. Ook hier kunt u zelf uw stoel uitzoeken. De instapkaart wordt direct afgedrukt door de automaat.

Heeft u bagage om in te checken? Geef deze af bij het dichtstbijzijnde bagageafgiftepunt. Daarna kunt u via de douanecontrole door naar de gate.

<Online inchecken KLM>