Flighttracking

Zit er een bekende in het vliegtuig van, of naar Curacao? U kunt nu van achter uw computerscherm direct de huidige vluchtgegevens inzien. U ziet of de vlucht op tijd is, op welke hoogte het nu vliegt, waar deze zich bevindt, en nog meer aanvullende gegevens. Dit wordt “Realtime flighttracking” genoemd.

Wij hebben een overzicht gemaakt van alle vluchten. Tevens vindt u hier de actuele “Arrivals” en “Departures” van de luchthavens Hato en Schiphol. Helaas is de flighttracking informatie wel Engelstalig.

Een opmerking: De realtime-vluchtgegevens zijn niet altijd correct als het vliegtuig zich boven de Atlantische Oceaan bevindt.

Alle vluchten Nederland <> Curacao

Dit toont een overzicht van alle geplande vluchten tussen Amsterdam en Curacao van vandaag. Dus inclusief de vluchtgegevens van Arke en KLM. Air Berlin komt niet in dit overzicht te staan omdat deze vertrekt vanuit Duitsland. Vanuit dit overzicht kun je een gewenste vlucht aanklikken waardoor je meer informatie van dat vluchtnummer krijgt.
Achter elke vlucht die in op dat moment in de lucht is, ziet u een kleine afbeelding van een vliegtuig. Wanneer u daarop klikt, dan ziet u de real-time vluchtgegevens.

Overzicht van alle vluchten van: Amsterdam > Curacao <AMS-CUR>
Overzicht van alle vluchten van: Curacao > Amsterdam <CUR-AMS>

Arrivals en Departures Hato en Schiphol

Deze links tonen alle aankomende, en vertrekkende vluchten van de betreffende luchthavens.

Schiphol Nederland: Aankomsten / Vertrek
Hato Curacao: Aankomsten / Vertrek

Real Time Vluchtinformatie

Klik op een van de onderstaande vluchten om de real-time gegevens te zien van die vlucht. Wanneer het vluchtnummer op dat moment aan het vliegen is, of klaar staat om te starten of te landen, dan kunt u precies zien waar het vliegtuig zich bevindt. In het overzicht ziet u ook een landkaart waarop te zien is waar het vliegtuig op dat moment is. Deze kaart is ook in het groot te zien wanneer u in de menubalk op “FlightTracker” klikt.

logo-klm 0735 / 0736 / 0761 / 0785
logo-ARKE 0361 / 0362 / 0363 / 0364 / 0367 / 0368 / 0369 / 0370
Air-Berlin-Curacao-75 7408 / 7409